- » Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних...
- » Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся
- » Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні
- » Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського...
- » Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся
для розвитку гастрономічного...
- » Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі...
- » Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся
як комплексний концепт та ключовий...
- » Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму
на основі кластерного підходу
з...
- » Спеціалізація території як ключова ознака
гастрономічних туристичних продуктів
- » Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі
- » Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного...
- » Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст
- » Гастрономічно-туристичне районування: планування
та проектування...
- » Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component
in the Form of...
- » Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини...
- » Профілактика психоемоційного вигорання викладачів закладів вищої освіти під час...
- » Використання літературних текстів на заняттях
з французької мови
- » Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України
- » Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з обов’язкової освітньої...
- » Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia...
- » Категорія «Блиску» в естетиці та художній практиці доби музичного бароко
- » Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного
туризму Українського...
- » Активність туристичних магнітів м. Житомир
- » Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19
- » Становлення мистецтва Bell Canto у творчості Клаудіо Монтеверді