Records

  • » Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Профілактика психоемоційного вигорання викладачів закладів вищої освіти під час...
    Грибан, Г. П.; Ляшевич, А. М.; Солодовник, О. В.; Ткаченко, П. П.; Скорий, О. С.; Пантус, О. О.; Денисовець, А. П.; Пилипчук, П. Б.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Використання літературних текстів на заняттях з французької мови
    Лісова, Ю. О.
    2022-02-01
    View Record | View Original
  • » Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з обов’язкової освітньої...
    Моісєєва, М. А.; Омельченко-Агай Кухі, Г. С.; Свиридюк, А. П.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Категорія «Блиску» в естетиці та художній практиці доби музичного бароко
    Омельченко-Агай Кухі, Г. С.; Агай Кухі, А.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського...
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Активність туристичних магнітів м. Житомир
    Чернешова, Т. М.; Нестерчук, І. К.; Ніквашвілі, Д. Г.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19
    Нестерчук, І. К.
    2025-02-08
    View Record | View Original
  • » Становлення мистецтва Bell Canto у творчості Клаудіо Монтеверді
    Омельченко-Агай Кухі, Г. С.
    2021-12-01
    View Record | View Original
20301 - 20325 of 72194 Items    << < 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 > >>