Record Details

Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/33687/
 
Title Спеціалізація території як ключова ознака
гастрономічних туристичних продуктів
 
Creator Нестерчук, І. К.
 
Subject L Education (General)
 
Publisher Вінниця
 
Date 2019
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/33687/1/16.%20%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA.%20%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%93%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%A4%D0%86%D0%AF%20%D0%92%D0%B8%D0%BF.%2031_removed.pdf
Нестерчук, І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110