Record Details

Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/33686/
 
Title Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму
на основі кластерного підходу
з врахуванням специфіки туристського продукту
 
Creator Нестерчук, І. К.
 
Subject L Education (General)
 
Publisher Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
 
Date 2019
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/33686/1/14.%20%D0%A1%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%94%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF.%20%D0%BD%D0%B0%D1%86.%20%D1%83%D0%BD%D1%96%D0%B2.%20%D1%96%D0%BC.%20%D0%9B.%20%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%BA.%20%20%D0%92%D0%86%D0%A1%D0%9D%D0%98%D0%9A-2019-%D0%93%D1%80%D1%83%D0%B4-%D0%9C%D0%90%D0%9A%D0%95%D0%A2%281%29_removed.pdf
Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х