Reading Tools
For this record
Look up terms
Find related items among
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
User
Username
Password
Remember me
Search
Language
English
Home
About
Log In
Register
Browse
Search
Help
Home
>
Browse
>
Zhytomyr State University Library
>
Record Details
Record Details
Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту
Zhytomyr State University Library
View Archive Info
Field
Value
Relation
http://eprints.zu.edu.ua/33686/
Title
Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму
на основі кластерного підходу
з врахуванням специфіки туристського продукту
Creator
Нестерчук, І. К.
Subject
L Education (General)
Publisher
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Date
2019
Type
Article
PeerReviewed
Format
text
Language
uk
ukraine
Identifier
http://eprints.zu.edu.ua/33686/1/14.%20%D0%A1%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%94%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF.%20%D0%BD%D0%B0%D1%86.%20%D1%83%D0%BD%D1%96%D0%B2.%20%D1%96%D0%BC.%20%D0%9B.%20%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%BA.%20%20%D0%92%D0%86%D0%A1%D0%9D%D0%98%D0%9A-2019-%D0%93%D1%80%D1%83%D0%B4-%D0%9C%D0%90%D0%9A%D0%95%D0%A2%281%29_removed.pdf
Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х