Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
- » Місце прибутку в економіці підприємств м’ясопереробної галузі та детермінанти його...
- » Вплив існуючих умов господарювання на економічну безпеку сільськогосподарських...
- » Картографування екологічного стану природно-господарських систем гірничопромислових...
- » Вплив систем удобрення на гумусний стан і структуру світло-сірого лісового ґрунту в...
- » М’ясна продуктивність бичків при використанні різних типів відгодівлі
- » Екологічні наслідки війни
- » Стан та тенденції розвитку ринку молоко сировини Житомирщини
- » Інноваційний фактор структурних зрушень промислових підприємств Житомирської області
- » Гістологічна характеристика найдовшого м′яза спини у кролів при згодовуванні комбікорму...
- » Порівняльна характеристика накопичення фосфору і калію рослинним покривом природних...
- » Біотехнологія одержання, ідентифікація та перевірка антиоксидантних властивостей...
- » Парадигма високотоварного виробництва в аграрному секторі
- » Вплив глобалізації на тенденції розвитку вітчизняного ринку бджільництва
- » Досвід моніторингу стану здоров’я населення, постраждалого внаслідок аварії на...
- » До питання актуальності нормативних систем на сучасному етапі розвитку аграрного...
- » Якість продукції бджільництва: світовий досвід та вітчизняна практика
- » Застосування метрофету, сапоніту та сірки для корекції імуннологічних та гормональних...
- » Екологічна оцінка Полісся України за вмістом штучних радіонуклідів та особливості їх...
- » Патоморфологія легень у курей при інфекційному бронхіті
- » Насіннєва продуктивність конюшини повзучої залежно від покривних культур та норм її...
- » Оцінка забезпеченості трудовим потенціалом сільськогосподарських підприємств...
- » Формування економічного потенціалу підприємства в системі показників бухгалтерського...
- » Стан білкового обміну у собак за гострого перебігу бабезіозу
- » Радіаційна ситуація від Південно-Західного сліду Чорнобильської катастрофи на Прикарпатті
- » Сучасні методи відновлення рослинного світу. Аналітичний огляд