Zhytomyr State University Library
- » Реалізація автономного навчання у процесі формування професійної методичної...
- » Використання інформаційних технологій у дистанційному навчанні
- » Лабораторний зошит з освітньої компоненти «Біологія» (частина 1)
- » Художньо-педагогічна підготовка майбутніх учителів початковаї школи засобами...
- » Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики
- » Гастрономічний туризм: методична платформа
- » Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів
- » Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся
- » Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся
- » Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних...
- » Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся
- » Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні
- » Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського...
- » Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся
для розвитку гастрономічного...
- » Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі...
- » Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся
як комплексний концепт та ключовий...
- » Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму
на основі кластерного підходу
з...
- » Спеціалізація території як ключова ознака
гастрономічних туристичних продуктів
- » Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі
- » Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного...
- » Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст
- » Гастрономічно-туристичне районування: планування
та проектування...
- » Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component
in the Form of...
- » Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини...
- » Профілактика психоемоційного вигорання викладачів закладів вищої освіти під час...