Records

Zhytomyr State University Library

View Archive Info

  • » Лабораторний зошит з освітньої компоненти «Біологія» (частина 1)
    Гарбар, Д. А.; Гарбар, О. В.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Художньо-педагогічна підготовка майбутніх учителів початковаї школи засобами...
    Піддубна, О. М.; Колесник, Н. Є.
    2017-04-28
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний туризм: методична платформа
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Фізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Прикладне гастрономічне досьє правобережного Полісся
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванні
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Логіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризмі
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Ethnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component in the Form of...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини...
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Профілактика психоемоційного вигорання викладачів закладів вищої освіти під час...
    Грибан, Г. П.; Ляшевич, А. М.; Солодовник, О. В.; Ткаченко, П. П.; Скорий, О. С.; Пантус, О. О.; Денисовець, А. П.; Пилипчук, П. Б.
    2024-10-04
    View Record | View Original
  • » Використання літературних текстів на заняттях з французької мови
    Лісова, Ю. О.
    2022-02-01
    View Record | View Original
  • » Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України
    Нестерчук, І. К.
    2024-10-04
    View Record | View Original
9051 - 9075 of 29156 Items    << < 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 > >>