Zhytomyr State University Library
- » Керівництво та лідерство в менеджменті
- » Методичні рекомендації з курсу «Соціальна психологія»
- » Методичні рекомендації з курсу «Соціальна психологія» для психологів
- » Особливості ліпідного складу тканин печінки та зябер риб за дії підвищених концентрацій...
- » Екологічний стан водойми-охолоджувача Хмельницької АЕС в умовах нестабільного рівня води
- » Еколого-трофічна структура бактеріопланктону в умовах мікрокосму з угрупованням...
- » Донная фауна малой реки на участках с разной трансформацией русла
- » Вміст імуноглобуліну M у тканинах коропових риб як показник впливу ектопаразитів
- » Загальна характеристика окремих хмаро орієнтованих систем управління навчанням
- » Екологічні наслідки спрацювання рівнів водойми-охолоджувача ЧАЕС на різноманіття...
- » Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи»...
- » Біологічні властивості збудника бактеріальної плямистості листків цукрових буряків
- » Комплексна дія Bacillus thuringiensis, Beauveria bassiana та стрептоміцетів проти...
- » Мікрофлора дихальних шляхів працівників гірничорудної галузі Кривбасу з захворюванням...
- » Мікробіота шкіри Paracheirodon axelrodi з зовнішніми ознаками бактеріального ураження
- » Вивчення поширення шигатоксинпродукуючих E.coli в м’ясі птиці.
- » Вплив позаклітинних метаболітів бактерій роду Кlebsiellа на процеси росту рослин
- » Актуальні питання сучасної інформатики: збірник наукових праць студентів, магістрантів...
- » Духовно-символічний простір римо-католицької церкви північної Житомирщини у ХVІІ–ХІХ ст.
- » Громадська і наукова діяльність І.Фещенка-Чопівського у Польщі.
- » Європа знань.
- » Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів
- » Гігієнічна оцінка забруднення ґрунту довкілля молочних ферм антибіотикорезистентними...
- » Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх...
- » Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки