Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/24743/
|
|
Title |
Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини
|
|
Creator |
Макаренко, Є. В.
|
|
Subject |
QR Microbiology
|
|
Publisher |
Житомир: ПП «Рута»
|
|
Date |
2017
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/24743/1/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.PDF
Макаренко, Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. pp. 174-175. |
|