Record Details

Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/24743/
 
Title Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини
 
Creator Макаренко, Є. В.
 
Subject QR Microbiology
 
Publisher Житомир: ПП «Рута»
 
Date 2017
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/24743/1/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.PDF
Макаренко, Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. pp. 174-175.