Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/24741/
|
|
Title |
Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів
|
|
Creator |
Корх, Н. С.
Тетеріна, С. М. |
|
Subject |
QR Microbiology
|
|
Publisher |
Житомир: ПП «Рута»
|
|
Date |
2017
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/24741/1/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%85.PDF
Корх, Н. С. and Тетеріна, С. М. (2017) Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. pp. 171-172. |
|