Record Details

Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/24741/
 
Title Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів
 
Creator Корх, Н. С.
Тетеріна, С. М.
 
Subject QR Microbiology
 
Publisher Житомир: ПП «Рута»
 
Date 2017
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/24741/1/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%85.PDF
Корх, Н. С. and Тетеріна, С. М. (2017) Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. pp. 171-172.