Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
- » Социальные аспекты развития органического производства
- » К вопросу о развитии органического производства на юге Сибири
- » Методы организации кампании по продвижению функциональных продуктов питания
- » От заявки к органик-маркировке на примере директив ЕС
- » Ценовая эластичность спроса на органические товары
- » Особливості поширення рослин роду борщівник (Heracleum Sosnovskyi Manden) на території...
- » Принцип субсидіарності як підстава діяльності органів місцевого самоврядування Польщі...
- » Роль органічного виробництва у реалізації концепції сталого виробництва харчової продукції
- » Место курса «Основы органического земледелия» в диверсификации подготовки будущих...
- » Адміністративна відповідальність у сфері охорони навколишнього природного середовища
- » Энерго и ресурсосберегающая культура для агроклиматических условий Брянской области РФ
- » Поняття правової аргументації та її застосування у сфері правотворчості
- » Правовий режим природних об’єктів та їх ресурсів
- » Выращивание картофеля по экологизированной технологии и аминокислотный состав клубней в...
- » Організаційно-правові засади діяльності органів державної виконавчої влади з питань...
- » Формування насіння багаторічних злакових трав залежно від елементів технології...
- » Вплив омолоджуючого обрізування на ріст і плодоношення дерев яблуні сорту Кальвіль...
- » Состояние и тенденции развития производства экопродукции из льна на територии...
- » Вплив норм висіву та мінеральних добрив на якісні показники льону олійного сорту Айсберг
- » Продуктивність пшениці озимої залежно від технології вирощування в умовах Полісся
- » Продуктивність кущів та якість ягід технічних сортів винограду угорської селекції у...
- » Розвиток суб’єктів малого підприємництва на основі кооперації в умовах Черкаської області
- » Особливості розвитку кооперативного руху в аграрному секторі Житомирщини
- » Міцна кормова база – запорука отримання доброякісної продукції тваринництва
- » Проблеми і перспектива екологізації виробництва кормів в Україні