Вплив технології виробництва меду на його якість
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вплив технології виробництва меду на його якість
|
|
Creator |
Лісогурська, О. В.
Кривий, М. М. Лісогурська, Д. В. Фурман, С. В. Вербельчук, С. П. Лисогурская, О. В. Кривой, М. Н. Лисогурская, Д. В. Lisogurska, О. Kryvyi, M. Lisogurska, D. Furman, S. Verbelchuk, S. |
|
Subject |
мед
виробництво меду якість меду стільники honey production of honey quality of honey honeycombs производство меда качество меда соты |
|
Description |
Вступ. Виробництво меду в Україні − найбільш конкурентне в світі, поряд із зерном та олією. Україна виробляє 60 тис. тонн меду в рік та займає 5 місце в світі після Китаю, США, Аргентини та Туреччини. Але на сьогодні підприємства не можуть забезпечити достатній обсяг меду для експорту, через невідповідність технологій жорстким вимогам до якості меду, які прийняті у світі. Вступ України до Світової організації торгівлі вимагає розроблення нових та удосконалення існуючих технологій, які б забезпечували одержання продукції високої якості.
Введение. Производство меда в Украине − наиболее конкурентное в мире, наряду с зерном и маслом. Украина производит 60 тыс. тонн меда в год и занимает 5 место в мире после Китая, США, Аргентины и Турции. Но сегодня предприятия не могут обеспечить достаточный объем меда для экспорта, из-за несоответствия технологий жестким требованиям к качеству меда, принятых в мире. Вступление Украины во Всемирную торговую организацию требует разработки новых и усовершенствования существующих технологий, обеспечивающих получение продукции высокого качества. Introduction. Honey production in Ukraine is the most competitive in the world, along with grain and oil. Ukraine produces 60 thousand tons of honey a year and takes 5th place in the world after China, the USA, Argentina and Turkey. But today, businesses can not provide enough honey for exports, due to the lack of technology to meet harsh honey quality requirements that are accepted in the world. Ukraine’s accession to the World Trade Organization requires the development of new and improved existing technologies that would ensure the receipt of high quality products. |
|
Date |
2019-04-15T08:28:24Z
2019-04-15T08:28:24Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Вплив технології виробництва меду на його якість / О. В. Лісогурська, М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська [та ін.] // Молоді вчені у вирішенні проблем тваринництва та ветеринарії : матеріали III наук.-практ. конф., 29 листоп. 2016. – Житомир : Полісся, 2016. – С. 66–68.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9595 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|