Record Details

Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва
 
Creator Лісогурська, Д. В.
Фурман, С. В.
Ковальчук, І. В.
Кураченко, Н. М.
Дорохов, В. І.
Lisohurska, D.
Furman, S.
Kovalchuk, I.
Kurachenko, N.
Dorokhov, V.
 
Subject продукти бджільництва
пластмасові решітки
продуктивність бджолиних сімей
 
Description Прополіс є продуктом бджільництва з унікальними біологічними властивостями, які давно помітила людина. Він має знеболюючу, протимікробну, протигрибкову, регенеруючу дію. Його використовують для виготовлення лікарських засобів. Це ставить певні вимоги до його складу і якості, які визначаються цілим рядом факторів, основним з яких є технологія одержання. Попит на прополіс в Україні останнім часом зростає, задовольнити який можна шляхом збільшення його виробництва. Протягом медоносного сезону від однієї сім’ї можна зібрати до 100 г прополісу, а застосовуючи передові технології – 150–200 г і більше. Тому ми поставили мету вивчити хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва.
 
Date 2018-11-15T09:47:52Z
2018-11-15T09:47:52Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва / Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман, І. В. Ковальчук [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 505–507.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9359
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок