Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва
|
|
Creator |
Лісогурська, Д. В.
Фурман, С. В. Ковальчук, І. В. Кураченко, Н. М. Дорохов, В. І. Lisohurska, D. Furman, S. Kovalchuk, I. Kurachenko, N. Dorokhov, V. |
|
Subject |
продукти бджільництва
пластмасові решітки продуктивність бджолиних сімей |
|
Description |
Прополіс є продуктом бджільництва з унікальними біологічними властивостями, які давно помітила людина. Він має знеболюючу, протимікробну, протигрибкову, регенеруючу дію. Його використовують для виготовлення лікарських засобів. Це ставить певні вимоги до його складу і якості, які визначаються цілим рядом факторів, основним з яких є технологія одержання. Попит на прополіс в Україні останнім часом зростає, задовольнити який можна шляхом збільшення його виробництва. Протягом медоносного сезону від однієї сім’ї можна зібрати до 100 г прополісу, а застосовуючи передові технології – 150–200 г і більше. Тому ми поставили мету вивчити хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва.
|
|
Date |
2018-11-15T09:47:52Z
2018-11-15T09:47:52Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Хімічний склад і властивості прополісу залежно від технології виробництва / Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман, І. В. Ковальчук [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 505–507.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9359 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|