Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції
|
|
Creator |
Трофімова, Г. В.
Trofimova, G. |
|
Subject |
продукція вівчарства
випасання овець пісчані екосистеми |
|
Description |
Забруднення довкілля промисловими підприємствами надмірними викидами в атмосферу відпрацьованих газів, утвореннями різноманітних токсичних відходів, скидами забруднюючих речовин у поверхневі водойми, і як наслідок, потрапляння їх у підземні водні об’єкти, а також порушення біологічної рівноваги в природі, спричинене інтенсивним аграрним виробництвом, залишки наслідків Чорнобильської катастрофи, безвідповідальне втручання людини у довкілля – це далеко не повний перелік причин, які змушують змінити гастрономічні уподобання споживачів на користь зміцнення свого здоров’я та покращення навколишнього природного середовища.
|
|
Date |
2018-11-20T09:55:07Z
2018-11-20T09:55:07Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Трофімова Г. В. Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції / Г. В. Трофімова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 538–541.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9368 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|