Record Details

Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства
 
Creator Василенко, С. В.
Чугаєвська, С. В.
Мармоза, А. Т.
Vasylenko, S.
Chugaievska, S.
Marmoza, A.
Чугаевская, С. В.
 
Subject органічне землеробство
екологічно чиста продукція
продукція скотарства
органічна продукція
органическое земледелие
экологически чистая продукция
продукция скотоводства
органическая продукция
organic farming
environmentally friendly products
livestock products
organic products
 
Description Розвиток органічного сільського господарства – це виробництво екологічно чистої продукції без забруднення навколишнього середовища, зокрема водних екосистем, збереження і підвищення природної родючості ґрунтів, що сприятиме створенню сильного агарного сектора з виробництва корисних, якісних органічних продуктів харчування, які не несуть загрозу для здоров’я нації. Крім того, як показує світовий досвід, такий напрям розвитку сільського господарства є конкурентоспроможним на внутрішньому і зовнішньому ринках, а також більш економічно ефективнішим, порівняно з традиційними.
Развитие органического сельского хозяйства – это производство экологически чистой продукции без загрязнения окружающей среды, в частности водных экосистем, сохранение и повышение естественного плодородия почв, способствующее созданию сильного аграрного сектора по производству полезных, качественных органических продуктов питания, которые не несут угрозу здоровью нации. Кроме того, как показывает мировой опыт, такое направление развития сельского хозяйства является конкурентоспособным на внутреннем и внешнем рынках, а также более экономически эффективным по сравнению с традиционными.
The development of organic agriculture is the production of environmentally friendly products without contamination of the environment, in particular aquatic ecosystems, preservation and increase of natural soil fertility, which will promote the creation of a strong agrarian sector for the production of useful, quality organic food products that do not endanger the health of the nation. In addition, as the world experience shows, such a direction of agricultural development is competitive in the domestic and foreign markets, as well as more cost-effective, compared with traditional ones.
 
Date 2018-11-08T11:50:51Z
2018-11-08T11:50:51Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Василенко С. В. Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства / С. В. Василенко, С. В. Чугаєвська, А. Т. Мармоза // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 411–416.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9333
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок