Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства
|
|
Creator |
Василенко, С. В.
Чугаєвська, С. В. Мармоза, А. Т. Vasylenko, S. Chugaievska, S. Marmoza, A. Чугаевская, С. В. |
|
Subject |
органічне землеробство
екологічно чиста продукція продукція скотарства органічна продукція органическое земледелие экологически чистая продукция продукция скотоводства органическая продукция organic farming environmentally friendly products livestock products organic products |
|
Description |
Розвиток органічного сільського господарства – це виробництво екологічно чистої продукції без забруднення навколишнього середовища, зокрема водних екосистем, збереження і підвищення природної родючості ґрунтів, що сприятиме створенню сильного агарного сектора з виробництва корисних, якісних органічних продуктів харчування, які не несуть загрозу для здоров’я нації. Крім того, як показує світовий досвід, такий напрям розвитку сільського господарства є конкурентоспроможним на внутрішньому і зовнішньому ринках, а також більш економічно ефективнішим, порівняно з традиційними.
Развитие органического сельского хозяйства – это производство экологически чистой продукции без загрязнения окружающей среды, в частности водных экосистем, сохранение и повышение естественного плодородия почв, способствующее созданию сильного аграрного сектора по производству полезных, качественных органических продуктов питания, которые не несут угрозу здоровью нации. Кроме того, как показывает мировой опыт, такое направление развития сельского хозяйства является конкурентоспособным на внутреннем и внешнем рынках, а также более экономически эффективным по сравнению с традиционными. The development of organic agriculture is the production of environmentally friendly products without contamination of the environment, in particular aquatic ecosystems, preservation and increase of natural soil fertility, which will promote the creation of a strong agrarian sector for the production of useful, quality organic food products that do not endanger the health of the nation. In addition, as the world experience shows, such a direction of agricultural development is competitive in the domestic and foreign markets, as well as more cost-effective, compared with traditional ones. |
|
Date |
2018-11-08T11:50:51Z
2018-11-08T11:50:51Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Василенко С. В. Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства / С. В. Василенко, С. В. Чугаєвська, А. Т. Мармоза // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 411–416.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9333 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|