Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки
|
|
Creator |
Кустовська, А. В.
Кустовський, Є. О. Кустовская, А. В. Кустовский, Е. А. Kustovska, A. Kustovskyi, Ye. |
|
Subject |
продовольча безпека
екологічна освіта нітрати забруднення продуктів харчування продовольственная безопасность экологическое образование нитраты загрязнение продуктов питания food security environmental education nitrates food contamination |
|
Description |
Епосі науково-технічного прогресу властивий процес інтенсифікації сільськогосподарського виробництва, що є якісно новим рівнем антропогенної дії на довкілля, при якому досягнення науки і техніки спрямовані на підвищення рівня виробництва харчових продуктів, передовсім, – рослинних. Це, у свою чергу, породило іншу проблему – необхідність забезпечення продовольчої та хімічної безпеки і високої якості продуктів харчування.
Эпохе научно-технического прогресса присущий процесс интенсификации сельскохозяйственного производства, являющийся качественно новым уровнем антропогенного воздействия на окружающую среду, при котором достижения науки и техники направлены на повышение уровня производства пищевых продуктов, прежде всего, – растительных. Это, в свою очередь, породило другую проблему – необходимость обеспечения продовольственной и химической безопасности и высокого качества продуктов питания. An the era of scientific and technological progress is inherent in the process of intensification of agricultural production, which is a qualitatively new level of human impact on the environment, in which the achievements of science and technology are aimed at increasing the level of production of food products, especially – plants. This in turn caused another problem – the need to ensure food and chemical safety and high quality food. |
|
Date |
2018-11-08T09:47:49Z
2018-11-08T09:47:49Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Кустовська А. В. Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки / А. В. Кустовська, Є. О. Кустовський // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 407–411.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9332 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|