Органічне козівництво – перспективна галузь сучасного тваринництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Органічне козівництво – перспективна галузь сучасного тваринництва
|
|
Creator |
Ткачук, В. П.
Tkachuk, V. |
|
Subject |
козівництво
органічна продукція органічна продукція козівництва козоводство органическая продукция органическая продукция козоводства goat breeding organic products organic production of goat breeding |
|
Description |
Тенденція щодо зростання виробництва української продукції з логотипом «органік», яка відмічається в Україні в останні роки, сприятиме вирішенню завдань продовольчої безпеки нашої держави. Адже органічне виробництво – це не просто цілісна система господарювання та виробництва харчових продуктів. Вона поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання (добробуту) тварин та метод виробництва, який відповідає певним вимогам до продуктів, виготовлених з використанням речовин та процесів природного походження.
Тенденция роста производства украинской продукции с логотипом «органик», которая отмечается в Украине в последние годы, будет способствовать решению задач продовольственной безопасности нашего государства. Ведь органическое производство – это не просто целостная система хозяйствования и производства пищевых продуктов. Она сочетает в себе лучшие практики с учетом сохранения окружающей среды, уровень биологического разнообразия, сохранение природных ресурсов, применение высоких стандартов надлежащего содержания (благосостояния) животных и метод производства, который соответствует определенным требованиям к продуктам, изготовленных с использованием веществ и процессов природного происхождения. The tendency to increase the production of Ukrainian products with the logo «organic», which is marked in Ukraine in recent years, will contribute to solving the problems of food security of our state. After all, organic production is not just a coherent system of management and food production. It combines best practices in terms of environmental preservation, biodiversity, natural resource conservation, the application of high standards of proper maintenance (welfare) of animals, and a production method that meets certain requirements for products made using substances and processes of natural origin. |
|
Date |
2018-11-07T12:52:05Z
2018-11-07T12:52:05Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Ткачук В. П. Органічне козівництво – перспективна галузь сучасного тваринництва / В. П. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 386–390.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9326 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|