Сучасні експрес-тести визначення безпечності молока
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Сучасні експрес-тести визначення безпечності молока
|
|
Creator |
Столяренко, О. В.
Фурман, С. В. Лісогурська, Д. В. Лігоміна, І. П. Stoliarenko, O. Furman, S. Lisogurska, D. Ligomina, I. Лисогурская, Д. В. Лигомина, И. П. |
|
Subject |
якість молока
безпечність молока експрес-тести качество молока безопасность молока экспресс-тесты milk quality safety of milk express tests |
|
Description |
Молочне скотарство – стратегічна галузь тваринництва України. Молоко та молочні продукти складають основну частину раціону для більшості людей. Однак висока якість молочної продукції залежить від якості та безпечності молока сирого, що пов’язано з впливом багатьох чинників. Важливим фактором, що забезпечує одержання молока, яке відповідає вимогам стандарту, є постійне здійснення моніторингу його складу, якості та безпечності. Молочное скотоводство – стратегическая отрасль животноводства Украины. Молоко и молочные продукты составляют основную часть рациона для большинства людей. Однако высокое качество молочной продукции зависит от качества и безопасности молока сырого, что связано с влиянием многих факторов. Важным фактором, обеспечиващим получение молока, соответствующее требованиям стандарта, является постоянное осуществление мониторинга его состава, качества и безопасности. Dairy cattle breeding is a strategic branch of animal husbandry in Ukraine. Milk and dairy products form the bulk of the diet for most people. However, the high quality of dairy products depends on the quality and safety of raw milk, which is due to the influence of many factors. An important factor, which ensures the receipt of milk, which meets the requirements of the standard, there is a constant monitoring of its composition, quality and safety. |
|
Date |
2018-11-06T13:16:18Z
2018-11-06T13:16:18Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Сучасні експрес-тести визначення безпечності молока / О. В. Столяренко, С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 363–368.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9321 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|