Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду
|
|
Creator |
П’ясківський, В. М.
Вербельчук, Т. В. Вербельчук, С. П. Piaskivskyi, V. Verbelchuk, T. Verbelchuk, S. |
|
Subject |
органічне виробництво
бджільництво органічний мед сертифікація землі |
|
Description |
Бджільництво має багатовікову історію і є одним з найдавніших промислів, яким займалася людина. Україна – одна з провідних держав світу, яка має розвинуте бджільництво, що забезпечує запилення ентомофільних сільськогосподарських культур, виробництво меду, воску та іншої продукції бджільництва для потреб населення, харчової, медичної, хімічної та інших галузей. Україну в світі визнають як батьківщину культурного бджільництва, заснованого працею П. І. Прокоповича.
|
|
Date |
2018-10-29T13:51:19Z
2018-10-29T13:51:19Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
П’ясківський В. М. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду / В. М. П’ясківський, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 138–143.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9267 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|