Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель
|
|
Creator |
Сова, Н. А.
Луценко, М. В. Корчмарьов, А. В. Андрусевич, К. В. Sova, N. Lutsenko, M. Korchmarov, A. Andrusevych, K. |
|
Subject |
органічне виробництво
органічні продукти біологічна цінність вітаміни |
|
Description |
Харчові продукти, які виготовлені за органічними технологіями є безпечними, містять більше поживних речовин, а також краще смакують, ніж конвенційні. Необхідно також відзначити, що органічне виробництво є сприятливішим для навколишнього середовища та гуманним для тварин. Останні дослідження свідчать, що рівень поживності та вміст вітамінів (особливо вітаміну С), а також деяких мінеральних речовин та поліфенолів – природних антиоксидантів, які допомагають зміцнити імунну систему людини – є вищим у культурах, які вирощені за органічними методами господарювання.
|
|
Date |
2018-10-24T13:32:56Z
2018-10-24T13:32:56Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель / Н. А. Сова, М. В. Луценко, А. В. Корчмарьов, К. В. Андрусевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 106–108.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9259 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|