Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт
|
|
Creator |
Нестерчук, І. К.
Nesterchuck, I. |
|
Subject |
гастрономічний туризм
їжа гастрономічна культура національна кухня |
|
Description |
Постановка проблеми. Кулінарні традиції країн світу закладалися сторіччями, так як отримували вплив численних факторів, серед яких і вплив кліматичних умов та географічного положення, економічний добробут країн і ступінь впливу їх культур. Поступово формувався етнос країни і як наслідок даного процесу – становлення гастрономічних особливостей. Відповідне твердження доводиться принаймні тим фактом, що люди, від природи всеїдні, в різних національних культурах харчуються по-різному, тому «хочеш пізнати культуру країни – спробуй її на смак». Саме з цією метою і сформувалося новий напрямок – гастрономічний туризм.
|
|
Date |
2018-09-03T12:55:37Z
2018-09-03T12:55:37Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт / І. К. Нестерчук // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 145–149.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9131 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|