Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні
|
|
Creator |
Котелевич, В. А.
Kotelevych, V. |
|
Subject |
харчові продукти
ринок моніторинг |
|
Description |
Виробництво та реалізація безпечних харчових продуктів є важливою передумовою збереження здоров’я населення країни. Саме тому забезпечення екологічно-чистими продуктами харчування населення було і залишається загальнодержавною проблемою України, що потребує першочергового вирішення. У сучасних умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту продукції підприємства розвинутих країн все ширше застосовують ефективний інструмент забезпечення успіху – системи якості, які відповідають визнаним міжнародним вимогам, що містяться у Міжнародних та Європейських стандартах з якості та сертифікації.
|
|
Date |
2018-11-02T11:15:25Z
2018-11-02T11:15:25Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Котелевич В. А. Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 255–261.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9296 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|