Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції
|
|
Creator |
Сикало, О. О.
Сильчук, О. І. Вигера, С. М. Чернега, Т. О. Sykalo, O. Sylchuk, O. Vyhera, S. Cherneha, T. |
|
Subject |
фітоценози
фітодизайн випаровування ґрунту |
|
Description |
На сучасному етапі існує декілька напрямів виробництва сировини та продукції культурних фітоценозів для харчування суспільства та використання в інших напрямах, зокрема: з використанням синтетичних технологічних матеріалів; без використання синтетичних технологічних матеріалів; з новітнім технічним та інформаційним забезпеченням. В другій половині ХХ – на початку ХХІ століття в світі відновилося історичне виробництво якісної та безпечної сировини та продукції, яке ґрунтується на обмеженні використання синтетичних технологічних матеріалів (органічне та біодинамічне господарювання), що є важливим природоохоронним чинником. За своєю суттю цей традиційний напрям виробництва продукції функціонував протягом багатьох століть, але науковий супровід розпочався лише в першій половині ХХ століття.
|
|
Date |
2018-10-31T14:38:38Z
2018-10-31T14:38:38Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції / О. О. Сикало, О. І. Сильчук, С. М. Вигера, Т. О. Чернега // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 208–212.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9284 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|