Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі
|
|
Creator |
Соколова, А. О.
Поліщук, М. О. Пахольчук, В. Д. Sokolova, A. Polishchuk, M. Pakholchuk, V. |
|
Subject |
система землеробства
антропогенний вплив пестициди |
|
Description |
Продовольча безпека і соціальна захищеність населення визначаються рівнем функціонування пріоритетних галузей економіки, однією з яких є сільське господарство. Картоплярство – це саме та галузь сільськогосподарського виробництва, яка має вирішальне значення для розв’язання вище вказаних проблем. Сільськогосподарські підприємства та особисті селянські господарства Волинської області завжди належали до регіону традиційного картоплярства. У 2016 р. За показником виробництва картоплі з розрахунку на 1 жителя область зайняла ІІІ місце в Україні.
|
|
Date |
2018-10-31T11:40:18Z
2018-10-31T11:40:18Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Соколова А. О. Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі / А. О. Соколова, М. О. Поліщук, В. Д. Пахольчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 184–189.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9278 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|