Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку
|
|
Creator |
Шпак, Г. М.
Shpak, G. |
|
Subject |
споживчий ринок
потенційний покупець фермерське господарство |
|
Description |
Як повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України, органічне виробництво займає майже 1% від загальної площі сільськогосподарських земель країни. За останні 5 років площі сертифікованих органічних земель збільшилися на 54% і становить 410,55 тис. га, половина яких зайнята зерновими (48,1%). Крім того, за площею органічних сільгоспугідь Україна займає 11-е місце в Європі і 20-е місце в світі. Ринок органіки в Україні продовжує зростати з кожним роком. Якщо в травні 2016 року в Україні на ринку органічної продукції налічувалося 284 компаній, то до лютого 2017 року їхня кількість збільшилася до 399. При цьому, статус «органічний» в даний час мають 326 компаній.
|
|
Date |
2018-10-31T07:34:06Z
2018-10-31T07:34:06Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Шпак Г. М. Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку / Г. М. Шпак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 158–163.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9272 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|