Історичний досвід органічного виробництва в господарствах Правобережної України (друга половина XIX–початок XX ст.)
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Історичний досвід органічного виробництва в господарствах Правобережної України (друга половина XIX–початок XX ст.)
|
|
Creator |
Романюк, Н. Й.
Романюк, Н. И. Romaniuk, N. |
|
Subject |
органічне виробництво
історичний досвід виробництво харчових продуктів органическое производство исторический опыт производство пищевых продуктов organic production historical experience food production |
|
Description |
Проблеми екології та прагнення до безпечних для здоров’я людей продуктів з кожним роком все актуальніші. Якщо подивитися на сільське господарство у зрізі історії,то головною метою науковців і практиків, були не тільки високі врожаї, а, передусім, висока якість сільськогосподарської продукції. Для цього покоління аграріїв вивчали та застосовували різні методики землеробства і, зокрема, органічне, яке б забезпечувало постійне підвищення родючості ґрунтів та отримання безпечної для здоров’я продукції.
Проблемы экологии и стремление к безопасным для здоровья людей продуктам с каждым годом все актуальнее. Если посмотреть на сельское хозяйство в срезе истории, то главной целью ученых и практиков, были не только высокие урожаи, а, прежде всего, высокое качество сельскохозяйственной продукции. Для этого поколения аграриев изучали и применяли различные методики земледелия и в частности органическое, которое бы обеспечивало постоянное повышение плодородия почв и получение безопасной для здоровья продукции. The problems of ecology and the aspiration to products safe for human health are becoming more and more relevant every year. If you look at agriculture at the cutting edge of history, then the main goal of scientists and practitioners was not only high yields but, above all, high quality agricultural products. For this generation of agrarians, various agricultural techniques and, in particular, organic techniques were studied and applied, which would ensure the continual improvement of soil fertility and the availability of products safe for health. |
|
Date |
2018-11-05T13:16:25Z
2018-11-05T13:16:25Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Романюк Н. Й. Історичний досвід органічного виробництва в господарствах Правобережної України (друга половина XIX–початок XX ст.) / Н. Й. Романюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 339–346.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9314 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|