Інформаційне забезпечення виробництва органічної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Інформаційне забезпечення виробництва органічної продукції
|
|
Creator |
Суліменко, Л. А.
Киян, А. В. Сулименко, Л. А. Sulimenko, L. Kyian, A. |
|
Subject |
органічна продукція
інформаційне забезпечення реалізація органічної продукції органическая продукция информационное обеспечение реализация органической продукции organic products information support sale of organic products |
|
Description |
Все більшої популярності як у світі, так і в Україні, набирає продукція органічного походження. Причиною цього є зростаюча різниця між якістю та рівнем безпеки продуктів, що виробляються сьогодні, і сертифікованими органічними продуктами. Адже органічними можуть бути лише ті продукти, які вироблені відповідно до затверджених правил (стандартів), а виробництво пройшло процедуру сертифікації в установленому порядку.
Все большую популярность как в мире, так и в Украине набирает продукция органического происхождения. Причиной этого является растущая разница между качеством и уровнем безопасности производимых продуктов сегодня, и сертифицированными органическими продуктами. Ведь органическими могут быть только те продукты, которые произведены в соответствии с утвержденными правилами (стандартами), а производство прошло процедуру сертификации в установленном порядке. Increasingly popular in the world, as well as in Ukraine, is gaining organic products. The reason for this is the growing gap between the quality and the level of safety of products manufactured today and certified organic products. After all, organic products can be only those products that are manufactured in accordance with approved rules (standards), and the production has passed the certification procedure in accordance with the established procedure. |
|
Date |
2018-11-05T11:35:02Z
2018-11-05T11:35:02Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Суліменко Л. А. Інформаційне забезпечення виробництва органічної продукції / Л. А. Суліменко, А. В. Киян // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 333–338.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9313 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|