Вплив технології одержання прополісу на його якість
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вплив технології одержання прополісу на його якість
|
|
Creator |
Кривий, М. М.
Лісогурська, Д. В. Фурман, С. В. Лісогурський, Я. Ю. Яворський, Р. Я. Кривой, М. Н. Лисогурская, Д. В. Лисогурский, Я. Ю. Яворский, Р. Я. Kryvyi, M. Lisogurska, D. Furman, S. Lisogurskyi, Ya. Yavorsky, R. |
|
Subject |
прополіс
бджільництво медоносний сезон прополис пчеловодство медоносный сезон propolis beekeeping honeymoon season |
|
Description |
Прополіс є продуктом бджільництва з унікальними біологічними властивостями, які давно помітила людина. Він має знеболюючу, протимікробну, протигрибкову, регенеруючу дії. Його використовують для виготовлення лікарських засобів. Це ставить певні вимоги до його складу і якості, які визначаються цілим рядом факторів, основним з яких є технологія одержання.
Прополис является продуктом пчеловодства с уникальными биологическими свойствами, которые давно заметил человек. Он обладает обезболивающим, противомикробным, противогрибковым, регенерирующим качествами. Его используют для изготовления лекарственных средств. Это ставит определенные требования к его составу и качеству, которые определяются целым рядом факторов, основным из которых является технология получения. Propolis is a product of beekeeping with unique biological properties that people have long noticed. It has analgesic, antimicrobial, antifungal, regenerating action. It is used for the manufacture of medicines. This creates certain requirements for its composition and quality, which are determined by a number of factors, the main of which is the technology of obtaining. |
|
Date |
2018-03-05T12:46:20Z
2018-03-05T12:46:20Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив технології одержання прополісу на його якість / М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська. С. В. Фурман [та ін.] // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – 2016. – Вип. 5. – C. 21–23.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8614 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|