Record Details

Вплив технології одержання прополісу на його якість

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Вплив технології одержання прополісу на його якість
 
Creator Кривий, М. М.
Лісогурська, Д. В.
Фурман, С. В.
Лісогурський, Я. Ю.
Яворський, Р. Я.
Кривой, М. Н.
Лисогурская, Д. В.
Лисогурский, Я. Ю.
Яворский, Р. Я.
Kryvyi, M.
Lisogurska, D.
Furman, S.
Lisogurskyi, Ya.
Yavorsky, R.
 
Subject прополіс
бджільництво
медоносний сезон
прополис
пчеловодство
медоносный сезон
propolis
beekeeping
honeymoon season
 
Description Прополіс є продуктом бджільництва з унікальними біологічними властивостями, які давно помітила людина. Він має знеболюючу, протимікробну, протигрибкову, регенеруючу дії. Його використовують для виготовлення лікарських засобів. Це ставить певні вимоги до його складу і якості, які визначаються цілим рядом факторів, основним з яких є технологія одержання.
Прополис является продуктом пчеловодства с уникальными биологическими свойствами, которые давно заметил человек. Он обладает обезболивающим, противомикробным, противогрибковым, регенерирующим качествами. Его используют для изготовления лекарственных средств. Это ставит определенные требования к его составу и качеству, которые определяются целым рядом факторов, основным из которых является технология получения.
Propolis is a product of beekeeping with unique biological properties that people have long noticed. It has analgesic, antimicrobial, antifungal, regenerating action. It is used for the manufacture of medicines. This creates certain requirements for its composition and quality, which are determined by a number of factors, the main of which is the technology of obtaining.
 
Date 2018-03-05T12:46:20Z
2018-03-05T12:46:20Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Вплив технології одержання прополісу на його якість / М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська. С. В. Фурман [та ін.] // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – 2016. – Вип. 5. – C. 21–23.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8614
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет