Вимоги до органічного рибництва в Україні та світі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вимоги до органічного рибництва в Україні та світі
|
|
Creator |
Слюсаренко, Ю. Л.
Slyusarenko, Yu. |
|
Subject |
органічний сертифікат
органічна аквакультура забруднення акваторії |
|
Description |
Нині рибництво стало особливо популярним, оскільки попит на морепродукти зростає щороку. При цьому вимоги споживачів щодо риби та морепродуктів з кожним роком стають усе суворішими. Кожен прагне дбати про своє здоров’я та навколишнє середовище, яке ми залишимо у спадок нашим нащадкам. Тому актуальною є тема органічного рибництва й аквакультури. Виробники поступово переходять до органічних методів виробництва, пропонуючи на ринок якісний продукт та зменшуючи вплив аквакультури на навколишнє середовище.
|
|
Date |
2018-02-02T10:25:14Z
2018-02-02T10:25:14Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Слюсаренко Ю. Л. Вимоги до органічного рибництва в Україні та світі / Ю. Л. Слюсаренко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 172–176.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8481 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|