Особливості виробництва органічного молока
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості виробництва органічного молока
|
|
Creator |
Шуляр, А. Л.
Ткачук, В. П. Омелькович, С. П. Shular, A. Tkachuk, V. Omelkovych, S. |
|
Subject |
органічні корми
сертифікація сільськогосподарської продукції охорона здоров’я тварин |
|
Description |
Ринок органічної продукції вже близько двох десятиріч є одним з найбільш динамічних ринків продовольства у світі й стає популярною альтернативою споживанню традиційної продукції. Попит на органічну продукцію у країнах Європейського Союзу вдвічі перевищує пропозицію, тому значні її обсяги з великим успіхом експортуються у ці країни для подальшої переробки та споживання, а українські органічні експортери продовжують бути одними з найважливіших постачальників на міжнародній арені.
|
|
Date |
2018-02-01T09:20:38Z
2018-02-01T09:20:38Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Шуляр А. Л. Особливості виробництва органічного молока / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, С. П. Омелькович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 160–164.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8464 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|