Record Details

Роль публічно-приватного партнерства у боротьбі з комп’ютерним та інтернет піратством в Україні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Роль публічно-приватного партнерства у боротьбі з комп’ютерним та інтернет піратством в Україні
 
Creator Назімов, І. Г.
Назимов, И. Г.
Nazimov, I.
 
Subject комп’ютерне піратство
ліцензії
публічно-приватне партнерство
компьютерное пиратство
лицензии
публично-частное партнерство
computer piracy
licenses
public-private partnership
 
Description Проаналізовано сучасний стан комп’ютерного та інтернет піратства конкретно в Україні та світі загалом та розглянуто способи та методи боротьби з не ліцензійним використанням. Охарактеризовано роль публічно приватного партнерства у вирішенні проблеми комп’ютерного та інтернет піратства в Україні.
Проанализировано современное состояние компьютерного и интернет пиратства именно в Украине и мире в целом и рассмотрены способы и методы борьбы с нелицензионным использованием. Охарактеризована роль публично частного партнерства в решении проблемы компьютерного и интернет пиратства в Украине.
The current state of computer and Internet piracy in Ukraine and in the world in general is analyzed, and methods and methods of combating non-licensed use are considered. The role of public private partnership in solving the problem of computer and Internet piracy in Ukraine is described.
 
Date 2018-04-16T09:07:34Z
2018-04-16T09:07:34Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Назімов І. Г. Роль публічно-приватного партнерства у боротьбі з комп’ютерним та інтернет піратством в Україні / І. Г. Назімов // Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій: перспективи публічно-приватного партнерства : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. форуму, 27 черв. 2017 р. : у 2-х ч. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Ч. 2. – С. 110–114.
978-966-8706-88-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8714
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет