Особливості переробки органічної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості переробки органічної продукції
|
|
Creator |
Кальчук, Л. А.
Трохименко, В. З. Kalchuk, L. Trohimenko, V. |
|
Subject |
органічні методи землеробства
органічні інгредієнти органічні стандарти |
|
Description |
Останнім часом одним з найбільш актуальних питань у галузі управління якістю є забезпечення якості харчової продукції. Вимоги споживачів у цій сфері більш суворі, ніж в інших галузях промисловості, оскільки від складу, якості приготування, дотримання технології виробництва, переробки, зберігання, упаковки, транспортування такої продукції залежать здоров'я, фізичне благополуччя і життя кожної людини.
|
|
Date |
2018-02-01T09:36:27Z
2018-02-01T09:36:27Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Кальчук Л. А. Особливості переробки органічної продукції / Л. А. Кальчук, В. З. Трохименко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 155–159.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8467 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|