Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі
|
|
Creator |
Ткачук, В. П.
Табалюк, Я. В. Tkachuk, V. Tabalyuk, Y. |
|
Subject |
яловичина
технологічні операції виробництво яловичини говядина технологические операции производство говядины beef technological operations production of beef |
|
Description |
Для спеціалізованих господарств із виробництва яловичини характерні вищі середньодобові прирости і менші затрати праці й витрати кормів на одиницю продукції. Розміри спеціалізованих господарств за кількістю поголів’я коливаються від 1,5 до 15 тис. голів молодняку великої рогатої худоби, а за обсягом виробництва м’яса – від 100 до 3500 т за рік.
Для специализированных хозяйств из производства говядины характерные более высокие среднесуточные приросты и меньшие затраты труда и затраты кормов на единицу продукции. Размеры специализированных хозяйств за количеством поголовья колеблются от 1,5 до 15 тыс. молодняка крупного рогатого скота, а по объему производства мяса – от 100 до 3500 т за год. For the specialized economies from the production of beef characteristic higher average daily increases and less expenses of labour and expense of forage are on unit of products. The sizes of the specialized economies after the amount of population hesitate from 1,5 to 15 thousand chairmen to the sapling/pl of cattle, and on a production of meat volume – from 100 to 3500 t for a year. |
|
Date |
2017-06-09T11:20:42Z
2017-06-09T11:20:42Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ткачук В. П. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі / В. П. Ткачук, Я. В. Табалюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 79–82.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7901 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|