Технологія виробництва молока в умовах ПАФ «Дружба» Черняхівського району Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Технологія виробництва молока в умовах ПАФ «Дружба» Черняхівського району Житомирської області
|
|
Creator |
Ковальчук, І. В.
Демчук, Д. О. Мішугіс, М. Р. Ковальчук, И. В. Мишугис, М. Р. Kovalchuk, І. Demchuk, D. Mishugis, M. |
|
Subject |
молочне скотарство
технологія виробництва молока молочное скотоводство технология производство молока dairy cattle technology milk production |
|
Description |
Скотарство є провідною галуззю тваринництва. Частка його товарної продукції в загальній вартості продукції тваринництва становить понад 63 %. Від великої рогатої худоби одержують цінні й незамінні продукти харчування – молоко та яловичину.
Скотоводство является ведущей отраслью животноводства. Часть его товарной продукции в общей стоимости продукции животноводства составляет свыше 63 %. От крупного рогатого скота получают ценные и незаменимые продукты питания – молоко и говядину. The cattle breeding is leading industry of stock-raising. Part of him commodity products in presents over 63 % the total worth of products of stock-raising. From large horned cattle get valuable and irreplaceable foodstuffs – milk and beef. |
|
Date |
2017-04-13T05:54:07Z
2017-04-13T05:54:07Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковальчук І. В. Технологія виробництва молока в умовах ПАФ «Дружба» Черняхівського району Житомирської області / І. В. Ковальчук, Д. О. Демчук, М. Р. Мішугіс // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 5. – С. 20–21.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7546 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|