Record Details

Ведення сільськогосподарського виробництва у приватному секторі в умовах посиленого антропогенного впливу на навколишнє середовище

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ведення сільськогосподарського виробництва у приватному секторі в умовах посиленого антропогенного впливу на навколишнє середовище
 
Creator Мислива, Т. М.
Надточій, П. П.
Герасимчук, Л. О.
Греков, В. О.
Трембіцький, В. А.
Мыслыва, Т. Н.
Надточий, П. П.
Трембицкий, В. А.
Myslyva, Т.
Nadtochiy, P.
Gerasymchuk, L.
Grekov, V.
Trembitskyi, V.
 
Subject важкі метали
забруднення
ґрунт
картопля
овочі
нормування
тяжелые металлы
загрязнение
почва
картошка
овощи
нормирование
heavy metals
pollution
soil
potatoes
vegetables
rationing
 
Description Рекомендуються для використання як методична та нормативна база при веденні сільськогосподарського виробництва в особистих селянських господарствах в умовах забруднення довкілля важкими металами. Можуть бути використані органами державної влади, фермерами, науковцями, фахівцями, викладачами та студентами вищих навчальних закладів.
Рекомендуются для использования в качестве методической и нормативной базы при ведении сельскохозяйственного производства в личных крестьянских хозяйствах в условиях загрязнения окружающей среды тяжелыми металлами. Могут быть использованы органами государственной власти, фермерами, учеными, специалистами, преподавателями и студентами высших учебных заведений.
Recommended for use as a methodological and regulatory framework for agricultural production in personal peasant farms in conditions of environmental pollution by heavy metals. Can be used by state authorities, farmers, scientists, specialists, teachers and students of higher educational institutions.
 
Date 2017-03-13T14:04:18Z
2017-03-13T14:04:18Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Ведення сільськогосподарського виробництва у приватному секторі в умовах посиленого антропогенного впливу на навколишнє середовище : рекомендації / [Т. М. Мислива, П. П. Надточій, Л. О. Герасимчук та ін.] ; за ред. Т. М. Мисливої. – Житомир : Рута, 2011. – 50 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7372
 
Language uk
 
Publisher Рута