Record Details

Вплив біологічно активних речовин на гомеостаз, резистентність і продуктивність бичків на відгодівлі та якість продуктів забою

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Вплив біологічно активних речовин на гомеостаз, резистентність і продуктивність бичків на відгодівлі та якість продуктів забою
 
Creator Котелевич, В. А.
Федотов, В. С.
Kotelevich, V.
Fedotov, V.
 
Subject гомеостаз
резистентність
продуктивність бичків
homeostasis
stability
performance bulls
резистентность
продуктивность бычков
 
Description Проведеними дослідженнями встановлено, що застосовані біологічно активні речовини (екстракт елеутерококу, тетравіт, бджолине обніжжя) та сульфат цинку покращують морфологічні і біохімічні показники крові, підвищують такі показники природної резистентності як бактерицидну та лізоцимну активність сироватки крові. Жива вага у тварин зросла, значно покращилась якість м’яса.
Проведенными исследованиями установлено, что примененные биологически активные вещества (экстракт элеутерокока, тетравит, пчелиная пыльца) повышают морфологические и биохимические факторы крови и показатели природной резистентности (бактерицидная и лизоцимная активность сыворотки крови). Живой вес у животных увеличился, значительно повысилось качество мяса.
In active researching we are established that used biological active substances (extract of eleutherococci, tetravit, bee’s dust) improve some parameters: blood serum bactericid and lisocim activity/ alive massa of animals of first experimental groupe was higher in 18,0% at the end of experiment then in control, one of animals of second group was higher in 22,0%. The averege-day weigh-collect was accordingly higher in 23,0% and 51,0%
 
Date 2017-01-16T18:20:24Z
2017-01-16T18:20:24Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Котелевич В. А. Вплив біологічно активних речовин на гомеостаз, резистентність і продуктивність бичків на відгодівлі та якість продуктів забою / В. А. Котелевич, В. С. Федотов // Вісник ДАУ. – 2002. – № 2. – С. 60–63.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6264
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет