Вплив біологічно активних речовин на гомеостаз, резистентність і продуктивність бичків на відгодівлі та якість продуктів забою
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вплив біологічно активних речовин на гомеостаз, резистентність і продуктивність бичків на відгодівлі та якість продуктів забою
|
|
Creator |
Котелевич, В. А.
Федотов, В. С. Kotelevich, V. Fedotov, V. |
|
Subject |
гомеостаз
резистентність продуктивність бичків homeostasis stability performance bulls резистентность продуктивность бычков |
|
Description |
Проведеними дослідженнями встановлено, що застосовані біологічно активні речовини (екстракт елеутерококу, тетравіт, бджолине обніжжя) та сульфат цинку покращують морфологічні і біохімічні показники крові, підвищують такі показники природної резистентності як бактерицидну та лізоцимну активність сироватки крові. Жива вага у тварин зросла, значно покращилась якість м’яса.
Проведенными исследованиями установлено, что примененные биологически активные вещества (экстракт элеутерокока, тетравит, пчелиная пыльца) повышают морфологические и биохимические факторы крови и показатели природной резистентности (бактерицидная и лизоцимная активность сыворотки крови). Живой вес у животных увеличился, значительно повысилось качество мяса. In active researching we are established that used biological active substances (extract of eleutherococci, tetravit, bee’s dust) improve some parameters: blood serum bactericid and lisocim activity/ alive massa of animals of first experimental groupe was higher in 18,0% at the end of experiment then in control, one of animals of second group was higher in 22,0%. The averege-day weigh-collect was accordingly higher in 23,0% and 51,0% |
|
Date |
2017-01-16T18:20:24Z
2017-01-16T18:20:24Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Котелевич В. А. Вплив біологічно активних речовин на гомеостаз, резистентність і продуктивність бичків на відгодівлі та якість продуктів забою / В. А. Котелевич, В. С. Федотов // Вісник ДАУ. – 2002. – № 2. – С. 60–63.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6264 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний агроекологічний університет
|
|