Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства
|
|
Creator |
Розумей, Т. М.
Розумей, Т. Н. Rozumey, T. |
|
Subject |
продовольча безпека
виробництво м’яса інтеграція продовольственная безопасность производство мяса интеграция food safety meat production integration |
|
Description |
Проведено аналіз виробництва м’яса великої рогатої худоби в Житомирській області у динаміці, розглянуто проблеми становлення та розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні та запропоновано основні напрями ефективного і сталого розвитку галузі з урахуванням регіональних особливостей.
Проведен анализ производства мяса крупного рогатого скота в Житомирской области в динамике, рассмотрены проблемы становления и развития отрасли мясного скотоводства в регионе и предложены основные направления эффективного и стабильного развития отрасли с учетом региональных особенностей. The beef production analysis in Zhytomyr region has been carried out, the formation and development problems of the cattle breeding-field in the region have been considered and the main directions of the effective and stable branch development with due regard for regional peculiarities have been suggested. |
|
Date |
2016-11-16T11:55:53Z
2016-11-16T11:55:53Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розумей Т. М. Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства / Т. М. Розумей // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 247–253.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6003 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|