Основні напрями підвищення ефективності виробництва свинини
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Основні напрями підвищення ефективності виробництва свинини
|
|
Creator |
Кравець, І. В.
Kravets, I. Кравец, И. В. |
|
Subject |
виробництво свинини
генофонд конкурентоспроможність pork production gene pool competitiveness производство свинины конкурентоспособность |
|
Description |
Проаналізовано сучасний стан та ефективність вітчизняного виробництва свинини, виявлено пряму залежність основних показників інтенсивності вирощування свиней від кількості поголів’я та якості генофонду. Інтенсифікацію галузі свинарства та покращення якостей тваринного генофонду визначено пріоритетними напрямами підвищення ефективності виробництва свинини.
The level of nowadays domestic pork production and its’ efficiency were analyzed. The paper shows the direct dependence of pig production intensity indexes on herd number and genetic quality. The intensification of pig production and improving the animal genetic level were shown as the priority ways to raise the pork producing efficiency. Проанализировано современное состояние и эффективность отечественного производства свинины, выявлена прямая зависимость основных показателей интенсивности выращивания свиней от количества поголовья и качества генофонда. Интенсификация отрасли свиноводства и улучшения качества генофонда животных определена приоритетными направлениями повышения эффективности производства свинины. |
|
Date |
2016-11-09T11:45:27Z
2016-11-09T11:45:27Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравець І. В. Основні напрями підвищення ефективності виробництва свинини / І. В. Кравець // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 224–232.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5922 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|