Особливості процесів спеціалізації та концентрації в зерновій галузі Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості процесів спеціалізації та концентрації в зерновій галузі Житомирської області
|
|
Creator |
Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M. |
|
Subject |
зернова галузь
аграрний сектор економічна ефективність продовольча безпека |
|
Description |
У статті розкриваються питання ефективності виробництва зерна та його ринку, приділяється особлива увага управлінню та організації виробництва зерна на рівні окремих підприємств Житомирської області. Обґрунтовано потребу складання бізнес-планів як підприємства в цілому, так і окремих підрозділів що, в свою чергу, сприятиме активізації людського фактора з метою досягнення сталого розвитку аграрних формувань і забезпечення росту виробництва.
|
|
Date |
2016-11-10T12:05:03Z
2016-11-10T12:05:03Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Плотнікова М. Ф. Особливості процесів спеціалізації та концентрації в зерновій галузі Житомирської області / М. Ф. Плотнікова // Економіка АПК. − 2004. ‒ № 12 (122). ‒ С. 58–63.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5931 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»
|
|