Record Details

Особливості виробництва органічної продукції свинарства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Особливості виробництва органічної продукції свинарства
 
Creator Небилиця, М. С.
Ващенко, О. В.
 
Subject походження свиней
умови утримання тварин
кормова база
профілактика хвороб
 
Description Частка виробництва сільськогосподарської органічної продукції за останні роки збільшилася в розвинених країнах світу в зв'язку з тим, що значно підвищився попит споживачів на дані продукти харчування. Реформи в аграрному секторі економіки України спрямовані на ріст експортного потенціалу для постачання якісної продукції, яка буде відповідати європейським потребам; стимулюватимуть розвиток ринку органічної продукції. За даними «Органік бізнес-довідник України» станом на 2014 рік зареєстровано лише одне господарство по органічному виробництві свинини, що є надзвичайно низьким показником. У даному контексті національне законодавство з органічного виробництва узгоджене з європейським та має відігравати важливу роль у розвитку аграрної політики держави та розбудові органічного ринку сільськогосподарської продукції.
 
Date 2016-09-26T10:59:28Z
2016-09-26T10:59:28Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Небилиця М. С. Особливості виробництва органічної продукції свинарства / М. С. Небилиця, О. В. Ващенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 514–518.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5566
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся