Особливості виробництва органічної продукції свинарства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості виробництва органічної продукції свинарства
|
|
Creator |
Небилиця, М. С.
Ващенко, О. В. |
|
Subject |
походження свиней
умови утримання тварин кормова база профілактика хвороб |
|
Description |
Частка виробництва сільськогосподарської органічної продукції за останні роки збільшилася в розвинених країнах світу в зв'язку з тим, що значно підвищився попит споживачів на дані продукти харчування. Реформи в аграрному секторі економіки України спрямовані на ріст експортного потенціалу для постачання якісної продукції, яка буде відповідати європейським потребам; стимулюватимуть розвиток ринку органічної продукції. За даними «Органік бізнес-довідник України» станом на 2014 рік зареєстровано лише одне господарство по органічному виробництві свинини, що є надзвичайно низьким показником. У даному контексті національне законодавство з органічного виробництва узгоджене з європейським та має відігравати важливу роль у розвитку аграрної політики держави та розбудові органічного ринку сільськогосподарської продукції.
|
|
Date |
2016-09-26T10:59:28Z
2016-09-26T10:59:28Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Небилиця М. С. Особливості виробництва органічної продукції свинарства / М. С. Небилиця, О. В. Ващенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 514–518.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5566 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|