Record Details

Вплив первинної обробки меду на його якість

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Вплив первинної обробки меду на його якість
 
Creator Кривий, М. М.
Лісогурська, О. В.
Лісогурська, Д. В.
Фурман, С. В.
Kryvyi, М.
Lisogurskа, О.
Lisohurska, D.
Furman, S.
 
Subject народний цілитель
гречаний мед
пилок
 
Description Натуральний мед – це продукт, який створюють медоносні бджоли,перероблюючи нектар рослин, медяну росу і падь. Це один із природних
продуктів, у якому знайдено близько 300 різних компонентів, необхідних
для нормального розвитку і життєдіяльності організму людини. У кожному грамі меду є цілий арсенал лікувальних засобів.
 
Date 2016-09-26T10:34:07Z
2016-09-26T10:34:07Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Вплив первинної обробки меду на його якість / М. М. Кривий, О. В. Лісогурська, Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 486–490.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5560
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся