Вплив первинної обробки меду на його якість
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вплив первинної обробки меду на його якість
|
|
Creator |
Кривий, М. М.
Лісогурська, О. В. Лісогурська, Д. В. Фурман, С. В. Kryvyi, М. Lisogurskа, О. Lisohurska, D. Furman, S. |
|
Subject |
народний цілитель
гречаний мед пилок |
|
Description |
Натуральний мед – це продукт, який створюють медоносні бджоли,перероблюючи нектар рослин, медяну росу і падь. Це один із природних продуктів, у якому знайдено близько 300 різних компонентів, необхідних для нормального розвитку і життєдіяльності організму людини. У кожному грамі меду є цілий арсенал лікувальних засобів. |
|
Date |
2016-09-26T10:34:07Z
2016-09-26T10:34:07Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Вплив первинної обробки меду на його якість / М. М. Кривий, О. В. Лісогурська, Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 486–490.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5560 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|