Record Details

Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті
 
Creator Дубовий, В. І.
Ткалич, В. В.
Дубова, І. В.
Стежко, О. В.
Табакаєва, М. Г.
Лукомський, О. М.
Dubovy, V.
Tkalych, V.
Dubova, I.
Stezhko, O.
Tabakaieva, M.
Lukomskiy, O.
 
Subject здорове харчування
агровиробництво
мінеральні елементи
 
Description Щороку навантаження на довкілля зростає, особливо у сільському господарстві. Дана галузь є не лише забрудником, але й потерпає від антропогенного впливу різних сфер діяльності. Тому доцільність впровадження органічного виробництва зумовлена, насамперед, необхідністю покращення екологічного стану навколишнього природного середовища та здоров'я населення.
 
Date 2016-09-26T07:15:34Z
2016-09-26T07:15:34Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті / В. І. Дубовий, В. В. Ткалич, І. В. Дубова [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 463–470.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5547
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся