Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті
|
|
Creator |
Дубовий, В. І.
Ткалич, В. В. Дубова, І. В. Стежко, О. В. Табакаєва, М. Г. Лукомський, О. М. Dubovy, V. Tkalych, V. Dubova, I. Stezhko, O. Tabakaieva, M. Lukomskiy, O. |
|
Subject |
здорове харчування
агровиробництво мінеральні елементи |
|
Description |
Щороку навантаження на довкілля зростає, особливо у сільському господарстві. Дана галузь є не лише забрудником, але й потерпає від антропогенного впливу різних сфер діяльності. Тому доцільність впровадження органічного виробництва зумовлена, насамперед, необхідністю покращення екологічного стану навколишнього природного середовища та здоров'я населення.
|
|
Date |
2016-09-26T07:15:34Z
2016-09-26T07:15:34Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті / В. І. Дубовий, В. В. Ткалич, І. В. Дубова [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 463–470.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5547 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|