Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції
|
|
Creator |
Пузік, В. К.
Волощенко, В. В. Криштоп, Є. А. |
|
Subject |
харчування
токсиканти біокорми органічна їжа |
|
Description |
Сільському господарству належить провідна роль у забезпеченні продовольчої безпеки держави. Інтенсифікація аграрного виробництва має на меті отримання максимального урожаю за найменших витрат енергії без урахування можливої деградації природного середовища. Така технологія ведення сільськогосподарського виробництва, хоча і досягає економічної мети, але створює цілу низку екологічних проблем, у тому числі соціально-гуманітарного характеру.
|
|
Date |
2016-09-26T07:50:03Z
2016-09-26T07:50:03Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Пузік В. К. Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції / В. К. Пузік, В. В. Волощенко, Є. А. Криштоп // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 446–449.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5553 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|