Record Details

Зміна запасів гумусу і вмісту лужногідролізованого азоту в умовах переходу до органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Зміна запасів гумусу і вмісту лужногідролізованого азоту в умовах переходу до органічного виробництва
 
Creator Довбиш, Л. Л.
Кравчук, М. М.
Кропивницький, Р. Б.
Кравчук, Т. В.
Dovbysh, L.
Kravchuk, M.
Kropivnitskij, R.
Kravchuk, T.
 
Subject сидерат
гній
загортання соломи
 
Description Важливим засобом забезпечення сталого функціонування агроекосистем є екологізація сільськогосподарського виробництва, яка може стримати процес деградації ґрунтового покриву та знизити залежність агроценозів від техногенних ресурсів. Однією з обов'язкових умов екологізації аграрного сектора в сучасних еколого-економічних умовах є розробка технологій, які були б побудовані на принципах відновлення природних ресурсів і посилення процесів саморегуляції екосистем при відносно невисоких витратах енергії та матеріалів техногенного походження. Для вдосконалення і ефективного впровадження таких технологій необхідно дослідити вплив основних елементів агротехнологій на стан ґрунту. Особливо
актуальним це завдання є для умов Полісся, яке представлене переважно ґрунтами легкого гранулометричного складу з низьким вмістом гумусу й азоту.
 
Date 2016-09-26T07:43:45Z
2016-09-26T07:43:45Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Зміна запасів гумусу і вмісту лужногідролізованого азоту в умовах переходу до органічного виробництва / Л. Л. Довбиш, М. М. Кравчук, Р. Б. Кропивницький, Т. В. Кравчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 442–445.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5552
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся