Особливості організації органічного виробництва та переробки лікарської рослинної сировини
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості організації органічного виробництва та переробки лікарської рослинної сировини
|
|
Creator |
Никитюк, Ю. А.
Nikityuk, Yu. |
|
Subject |
охорона здоров'я
агроекосистема якість сировини |
|
Description |
На сучасному етапі розвитку аграрного сектора економіки рівень продовольчої та екологічної безпеки істотно обумовлено альтернативними технологіями в галузі сільського господарства та збереженням природних ресурсів агросфери. Нині серед таких систем найбільший розвиток отримало органічне сільське господарство, що практикується на комерційній основі в багатьох країнах світу. Проте, попри вживання державою та суб'єктами господарювання певних заходів, органічне землеробство й ринок органічної сільськогосподарської продукції досі залишаються недостатньо розвиненими.
|
|
Date |
2016-09-26T07:00:28Z
2016-09-26T07:00:28Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Никитюк Ю. А. Особливості організації органічного виробництва та переробки лікарської рослинної сировини / Ю. А. Никитюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 435–437.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5546 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|