Органічне виробництво – головна конкурентна перевага господарств населення на аграрному ринку
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Органічне виробництво – головна конкурентна перевага господарств населення на аграрному ринку
|
|
Creator |
Самойлик, Ю. В.
Samoilyk, Yu. |
|
Subject |
господарства населення
формування конкурентоспроможності розвиток національного сектора |
|
Description |
У ринкових умовах господарювання домінує плюралізм різних за організаційно-правовою формою підприємств та їх об'єднань. Розглядаючи національний аграрний ринок, варто вказати на існування двополюсних тенденцій: з одного боку, це укрупнення підприємств, збільшення їх розмірів за рахунок інтеграції, що призводить до створення агрохолдингів, а з іншого боку, зростає роль господарств населення у виробництві сільськогосподарської продукції, їх частка складає в середньому понад 30 % у розрізі всіх напрямів діяльності.
|
|
Date |
2016-09-23T10:36:42Z
2016-09-23T10:36:42Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Самойлик Ю. В. Органічне виробництво – головна конкурентна перевага господарств населення на аграрному ринку / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 207–210.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5522 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|