Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни
|
|
Creator |
Лисенко, О. А.
|
|
Subject |
органічний рух
внутрішній споживчий ринок органічні продукти |
|
Description |
Як зазначає Чигринець О. А., одним із напрямів підвищення продовольчої безпеки України є розвиток внутрішнього виробництва органічних продуктів харчування [1, с. 100]. Відповідно до основних положень IFOAM [2], виробництво та переробка органічної продукції ґрунтується на принципах, серед яких можна виділити такі, що корелюють із основними положеннями продовольчої безпеки країни: виробництво високоякісного продовольства, сировини та інших продуктів у достатній кількості і стимулювання місцевого й регіонального виробництва та руху продукції до споживачів.
|
|
Date |
2016-09-23T11:46:39Z
2016-09-23T11:46:39Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Лисенко О. А. Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 154–158.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5525 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|