Record Details

Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни
 
Creator Лисенко, О. А.
 
Subject органічний рух
внутрішній споживчий ринок
органічні продукти
 
Description Як зазначає Чигринець О. А., одним із напрямів підвищення продовольчої безпеки України є розвиток внутрішнього виробництва органічних продуктів харчування [1, с. 100]. Відповідно до основних положень IFOAM [2], виробництво та переробка органічної продукції ґрунтується на принципах, серед яких можна виділити такі, що корелюють із основними положеннями продовольчої безпеки країни: виробництво високоякісного продовольства, сировини та інших продуктів у достатній кількості і стимулювання місцевого й регіонального виробництва та руху продукції до споживачів.
 
Date 2016-09-23T11:46:39Z
2016-09-23T11:46:39Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Лисенко О. А. Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 154–158.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5525
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся