Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва
|
|
Creator |
Ткачук, Г. Ю.
Tkachuk, G. |
|
Subject |
продукти харчування
принцип екологізації органічне виробництво |
|
Description |
Питання забезпечення продовольчої безпеки останнім часом набувають своєї актуальності як в межах нашої держави, так і у світових масштабах. Чисельність населення зростає і потребує відповідно більшої кількості продуктів харчування. Наразі гостро постають проблеми не лише забезпечення людства продуктами харчування, а й забезпечення якісними продуктами, екологічно чистими, виробленими у відповідності до міжнародних стандартів. Саме тому одним із альтернативних шляхів формування якісної продовольчої безпеки є її екологізація за рахунок використання органічного виробництва.
|
|
Date |
2016-09-28T08:13:39Z
2016-09-28T08:13:39Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Ткачук Г. Ю. Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва / Г. Ю. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 279–282.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5586 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|