Нормативно-правовий механізм державного регулювання виробництва та обігу органічних продуктів харчування
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Нормативно-правовий механізм державного регулювання виробництва та обігу органічних продуктів харчування
|
|
Creator |
Щербина, C. В.
|
|
Subject |
сертифіковане органічне виробництво
органічне сільське господарство органічна продукція якість харчових продуктів |
|
Description |
Правове регулювання у сфері органічного виробництва має здійснюватися відповідно до Конституції України та законів України, а також іншими нормативно – правовими актами, які приймаються відповідно до них. Органічне виробництво згідно із проектом Закону України «Про органічне виробництво», є цілісною системою господарювання та виробництва харчових продуктів та для використання на нехарчові цілі, метою якої є отримання органічної продукції на всіх її стадіях виробництва і враховує вимоги щодо вирощування, виробництва, переробки, сертифікації, маркування, перевезення, зберігання та реалізації органічної продукції таспрямоване на покращення основних показників стану здоров'я населення, охорони довкілля, забезпечення раціонального використання і відтворення ґрунтів та інших природних ресурсів. Це доповнює чинний закон, яким регулюється виробництво та обіг органічних продуктів харчування.
|
|
Date |
2016-09-19T11:49:24Z
2016-09-19T11:49:24Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Щербина C. В. Нормативно-правовий механізм державного регулювання виробництва та обігу органічних продуктів харчування / C. В. Щербина // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 604–615.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5485 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|