Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу
|
|
Creator |
Квітко, Г. П.
Михальчук, Д. П. |
|
Subject |
органічна продукція
нут посівний зерно нуту виробництво харчового білка |
|
Description |
Зернобобовим культурам належить вирішальна роль у світовому виробництві рослинного білка для потреб харчової та комбікормової промисловості. В умовах Лісостепу правобережного основними культурами харчового рослинного білка є горох посівний та квасоля. Прогнозована зміна кліматичних умов у бік потепління та подовження тривалості посушливих періодів вегетації потребує нетрадиційних для Лісостепу правобережного зернобобових культур взамін традиційному регіону вологолюбному гороху посівному.
|
|
Date |
2016-09-19T11:46:21Z
2016-09-19T11:46:21Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Квітко Г. П. Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу / Г. П. Квітко, Д. П. Михальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 601–603.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5484 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|