Record Details

Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу
 
Creator Квітко, Г. П.
Михальчук, Д. П.
 
Subject органічна продукція
нут посівний
зерно нуту
виробництво харчового білка
 
Description Зернобобовим культурам належить вирішальна роль у світовому виробництві рослинного білка для потреб харчової та комбікормової промисловості. В умовах Лісостепу правобережного основними культурами харчового рослинного білка є горох посівний та квасоля. Прогнозована зміна кліматичних умов у бік потепління та подовження тривалості посушливих періодів вегетації потребує нетрадиційних для Лісостепу правобережного зернобобових культур взамін традиційному регіону вологолюбному гороху посівному.
 
Date 2016-09-19T11:46:21Z
2016-09-19T11:46:21Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Квітко Г. П. Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу / Г. П. Квітко, Д. П. Михальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 601–603.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5484
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся