Вирощування органічного хмелю в Україні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вирощування органічного хмелю в Україні
|
|
Creator |
Дубневич, Ю. В.
Вознюк, А. О. Dubnevych, Yu. Vozniuk, A. |
|
Subject |
конкурентоспроможність українського хмелю
асоціації виробників органічного хмелю альфа-кислоти |
|
Description |
Протягом останніх 10–15 років істотно знизилась конкурентоспроможність українського хмелю як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках, насамперед, через низьку якість сировини. Вирощування хмелю та використання його як специфічної складової пива останніми роками зазнало значних інтеграційних процесів, що вплинуло на площі насаджень, валові збори і, особливо, на якість продукції. Відбувається подальша концентрація виробництва основної складової хмелю – альфа-кислот у провідних країнах світу: Німеччині, США, Китаї. Спроможність вітчизняної галузі забезпечувати внутрішній ринок власною продукцією значно зросла, але хмелевиробники відчувають великі труднощі з реалізацією. Вирощування органічного хмелю може суттєво вплинути на розвиток галузі в цілому. |
|
Date |
2016-08-31T06:02:42Z
2016-08-31T06:02:42Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Дубневич Ю. В. Вирощування органічного хмелю в Україні / Ю. В. Дубневич, А. О. Вознюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 121–123.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5341 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|