Розвиток ринку органічних овочів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Розвиток ринку органічних овочів
|
|
Creator |
Лутак, В. А.
Lutak, V. |
|
Subject |
органічні овочі
споживач ринок органічних овочів органічне виробництво |
|
Description |
Значення овочів у харчуванні людини неможливо переоцінити,так як вони сприяють збереженню здоров’я і підтримання довголіття. Особливо корисними вважаються свіжі овочі. Завдяки тому, що овочі якісно відрізняються від інших продуктів харчування, вони отримали визнання у лікарів-гастроентерологів і дієтологів. Наприклад, овочі, на відміну від фруктів, містять мало простих кислот і цукрів. Тому при вживанні їх в сирому вигляді не перевантажується травний тракт, і не виявляється негативний вплив на зубну емаль.
|
|
Date |
2016-08-18T10:16:57Z
2016-08-18T10:16:57Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Лутак В. А. Розвиток ринку органічних овочів / В. А. Лутак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 522–525.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5311 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|