Record Details

Розвиток ринку органічних овочів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Розвиток ринку органічних овочів
 
Creator Лутак, В. А.
Lutak, V.
 
Subject органічні овочі
споживач
ринок органічних овочів
органічне виробництво
 
Description Значення овочів у харчуванні людини неможливо переоцінити,так як вони сприяють збереженню здоров’я і підтримання довголіття. Особливо корисними вважаються свіжі овочі. Завдяки тому, що овочі якісно відрізняються від інших продуктів харчування, вони отримали визнання у лікарів-гастроентерологів і дієтологів. Наприклад, овочі, на відміну від фруктів, містять мало простих кислот і цукрів. Тому при вживанні їх в сирому вигляді не перевантажується травний тракт, і не виявляється негативний вплив на зубну емаль.
 
Date 2016-08-18T10:16:57Z
2016-08-18T10:16:57Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Лутак В. А. Розвиток ринку органічних овочів / В. А. Лутак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 522–525.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5311
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок